Website bouwer nodig?

nog meer informatie.


Het is tegenwoordig natuurlijk erg belangrijk om een website te hebben, waarop alle informatie over jouw website binnen handbereik is voor klanten en prospects. Als een bedrijf geen website heeft, loopt het natuurlijk veel zakelijke kansen en

Een mooie, sterke en overtuigende website is in onze digitale tijdperk natuurlijk onmisbaar. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf en brand geloofwaardig overkomt, en de juiste design kan zorgen jou onderscheiden van jouw concurrenten. De kwaliteit van een website heeft dus een directe invloed op jouw zakelijke resultaten.

Ben je op zoek naar een website bouwer die jouw nieuwe website op een mooie en professionele manier kan vormgeven? Wij bij LogoLove hebben inmiddels al duizenden websites mogen maken voor klanten uit verschillende branches. Denk hierbij aan de bouw, zorg, consultancy, fashionbranches en nog veel meer. Kies vandaag nog een pakket dat het beste bij jou past – we helpen je natuurlijk graag!

Onze website bouwers zorgen er altijd voor dat jouw website goed en correct wordt weergegeven op alle apparaten. Dit heet responsive. Dit is een techniek die onze website bouwers altijd doorvoeren op alle websites.

Het grootste verschil tussen een WordPress website laten ontwerpen en een statische website is dat de WordPress website ook bewerkbaar is door jou. Je kan na oplevering dus zelf inloggen jouw website, en wijzigingen doorvoeren. Denk hierbij aan het toevoegen of verwijderen van pagina’s, teksten aanpassen en foto’s aanpassen.

Bij een statische website is dit niet mogelijk – de beheer blijft dan lopen via LogoLove. Denk je dat je jouw website niet vaak zal wijzigen in de toekomst? Kies dan voor een statische website. Wil je vaker jouw website wijzigen en beheren? Kies dan voor een WordPress variant.

Wij zijn niet gespecialiseerd in SEO, omdat dit langdurige trajecten zijn die los staan van het bouwen van een website. We voeren uiteraard wel de basis door zodat je enigszins vindbaar zal zijn in Google. Wil je graag goed gevonden worden en hoog scoren in Google? Dit kun je dan laten uitvoeren door een online marketingbureau.

Onze website bouwers gaan door tot je tevreden bent – dus: ja! Je mag tijdens het proces net zo veel feedback geven als dat je wil, tot je helemaal content bent over jouw website. Het is tegelijkertijd ook natuurlijk niet de bedoeling dat het een maandenlange proces gaat worden – het moet dus wel enigszins logisch blijven.

Dat is mogelijk – wij bieden ook een compleet all-in hostingpakket aan. In dit hostingpakket zit naast de hosting ook de domeinregistratie en e-mailadressen. Alles loopt dan via LogoLove. De kosten hiervoor zijn slechts € 119,- (ex. BTW) per jaar.

Heel afhankelijk natuurlijk van jouw voorkeuren, en of je uberhaupt voorkeuren hebt. Indien je nog geen voorkeuren hebt, kijken we altijd naar welke stijl het beste past bij jouw bedrijf en doelgroep. Ook kijken we naar jouw logo en huisstijl. Heb je dit zelf nog niet? Dan kun je kiezen voor een pakket inclusief een logo en huisstijl.

De sitespeed van de websites die wij maken zijn altijd goed geoptimaliseerd en voldoen aan de standaarden. Hetzelfde geldt ook voor de hosting die wij bieden. Alles werkt dus altijd gewoon zeer snel en efficiënt!

Wil je een website bouwer van LogoLove inschakelen om jouw website te maken? Ons proces is erg snel en efficiënt. We starten altijd eerst met het design en bouw van de website. Deze leveren we op na ongeveer 10 dagen. Je kan hierna eventuele teksten en foto’s aanleveren, zodat we de site hiermee opvullen. We presenteren de site daarna nogmaals naar jou toe. Is de site helemaal naar wens? Dan plaatsen we de site netjes online voor je!

Nee, geen maandelijkse kosten bij LogoLove. What you see is what you get. De bedragen zijn eenmalig. Je betaalt alleen jaarlijkse kosten indien je een hostingpakket hebt lopen via ons – de kosten hiervoor zijn € 119,- (ex. BTW) per jaar.