LogoLove: jouw logo designers

Meer informatie over logo design


Een logo is natuurlijk meer dan alleen een symbooltje om jouw bedrijf of organisatie te vertegenwoordigen. Het is een cruciaal onderdeel van de gehele merkidentiteit van een bedrijf. Het juiste logo design kan een blijvende indruk achterlaten, terwijl een amateuristisch gemaakt logo erg ondoordacht en onprofessioneel overkomt. Het is daarom ook belangrijk om jouw logo bij de juiste logo designer of logo ontwerpbureau te laten maken.

Een appel met een hap eruit, de bekende gouden bogen of een vinkje. We weten natuurlijk allemaal om welke logo’s het hier gaat. Dit komt omdat deze logo’s doordacht en zeer simplistisch ontworpen zijn. Hoe simpeler een logo, hoe beter deze zal blijven hangen bij jouw doelgroep. Onze logo designers proberen altijd het maximale uit een logo te halen, zonder dat we werken met té veel elementen.

Start vandaag nog! De logo designers van LogoLove helpen je graag met jouw nieuwe logo, huisstijl en/of website.

Elk bedrijf levert een logo op een ander manier op. We vinden het natuurlijk belangrijk dat jouw logo bruikbaar is voor zowel online- als offline gebruik. We leveren daarom de logo’s altijd op in EPS en PDF (beide zijn in vector, bedoeld voor o.a. drukwerk) en in JPG en PNG (deze zijn bedoeld voor online gebruik).

We krijgen vaker de vraag van klanten of we ook logo’s voor hun branche ontwerpen. We ontwerpen logo’s voor letterlijk alle type bedrijven, organisaties en stichting. We hebben in de afgelopen jaren tienduizenden logo’s mogen opleveren – het maakt ons niet veel uit welke branche het is. Met onze kennis en ervaring maken we er altijd wat moois van!

We maken natuurlijk niet alleen nieuwe logo’s – we vernieuwen en herontwerpen ook logo’s van bestaande bedrijven. Vind je dat het tijd is dat jouw logo in een nieuw jasje wordt gestoken? Of wil je juist iets totaal nieuws zien? Dit kunnen we natuurlijk ook voor je regelen.

Ben je nog niet helemaal content over jouw logo? Geen enkel probleem. We bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat onze logo designers niet stoppen tot jij tevreden bent over jouw logo ontwerp. Geef aan wat je graag anders zou willen zien, en wij gaan door tot je content bent.