Een bedrijfslogo maken

Waarom is dat zo belangrijk?


Een bedrijfslogo is essentieel voor onder andere merkherkenning. Denk hierbij aan de bekendste logo’s ter wereld. Waar denk je aan als je aan Coca Cola denkt? Natuurlijk aan die specifieke kleur felrood en dat handgeschreven lettertype. De combinatie van beeldmerk, lettertype en kleur zorgen ervoor dat een bedrijfslogo herkenbaar is en blijft hangen. We herkennen de bekende logo’s daarom in één oogopslag.

Een bedrijfslogo maken bij een gerenommeerd bedrijf als LogoLove is natuurlijk erg gewenst. Je wil uiteindelijk dat jouw bedrijf een logo heeft dat uniek is, vertrouwen en professionalisme uitstraalt. Onze logo ontwerpers zorgen er altijd voor dat jouw bedrijfslogo en eventuele huisstijl 100% uniek is en handgemaakt. Gewoon hier bij ons op kantoor in Den Bosch.

Inmiddels hebben meer dan 10.000 slimme ondernemers hun bedrijfslogo laten maken bij LogoLove. Ben jij de volgende? Kies dan één van onze pakketten hierboven, of lees hieronder de veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Er komen nooit extra kosten kijken bij eventuele aanpassingen of correcties. Dit zit allemaal inbegrepen in de prijs.

Je krijgt van ons bij oplevering natuurlijk ook de bronbestanden meegestuurd. We versturen de logo’s altijd in .EPS, .PDF, .PNG en .JPG.

Je kan gemakkelijk één van de bovenstaande pakketten kiezen. Geef aan waar je ongeveer op zoek naar bent en verstuur jouw aanvraag. Wij zullen dan jouw project netjes inplannen en starten dan ook op de planningsdatum.

Dat is afhankelijk van jouw briefing. Weet je al ongeveer wat je zou willen zien qua kleurstelling, stijl, lettertype etc? Dan kun je dat aangeven bij jouw briefing. Heb je nog geen idee wat je wil, en sta je er nog blanco in? Dan kun je de velden leeg laten. Wij zullen dan jouw bedrijfslogo maken op basis van onze expertise, en zorgen er uiteraard voor dat deze erg mooi en aantrekkelijk eruit ziet.

Ja zeker! We kunnen naast een bedrijfslogo natuurlijk ook jouw huisstijl ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook jouw complete website bouwen. Je kan hierboven de pakketten bekijken en vergelijken, en het pakket kiezen die het beste bij jouw past.