Meer informatie

Over een briefpapier ontwerpen via LogoLove


Een briefpapier ontwerp, logo, huisstijl of website laten ontwerpen door LogoLove? Ons proces is enorm snel en makkelijk, zodat ook jij snel verder kan met jouw bedrijf. Je ziet hierboven onze pakketten staan, zowel voor briefpapier ontwerpen als complete huisstijl of websitepakketten. Als je klikt op één van de pakketten kun je via onze aanvraagformulier aangeven waar je ongeveer op zoek naar bent en wat jouw eventuele verdere wensen zijn.

Als één van de weinige ontwerpbureau’s biedt LogoLove een 100% tevredenheidsgarantie. We vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn over hetgeen dat wij leveren. Je kan na ontvangst van jouw briefpapier ontwerpen.

Kies hierboven één van onze pakketten die het beste bij jou past. Tijdens jouw aanvraag kun je aangeven wat jouw wensen zijn, en of je eerder briefpapier ontwerpen hebt gezien die jou aanspreken.

Na jouw aanvraag ontvang je van ons een persoonlijke mailtje van jouw accountmanager. Hij of zij zal jou verder begeleiden tijdens het proces.

Na twee werkdagen ontvang je jouw eerste briefpapier ontwerpen. Je kan deze dan goedkeuren of eventueel laten corrigeren. Na akkoord ontvang je jouw uiteindelijke briefpapier documenten in .PDF en Word.

Hoe jouw briefpapier er exact uit zal komen te zien is vooraf natuurlijk lastig om te zetten. We werken altijd op basis van aanvraag en op basis van hoe jouw huidig logo eruit ziet. We zorgen er natuurlijk wel altijd voor dat jouw briefpapier ontwerp er erg mooi, aantrekkelijk en professioneel uit komt te zien

Indien je nog geen logo hebt, dan is het natuurlijk lastig om een briefpapier ontwerp voor je te maken gezien we geen basis ervoor hebben. Je kan in dat geval het beste kiezen voor een logo + huisstijlpakket.

De briefpapier ontwerpen die wij opleveren worden standaard altijd opgeleverd in zowel .PDF als in Word format. Indien je jouw bestand ook nodig hebt in een andere format, zoals een .PNG, .JPG, .EPS of .AI dan kunnen we dit ook kosteloos voor je regelen. Na oplevering kun je jouw vraag stellen aan jouw contactpersoon.

We hebben op het moment van schrijven een slagingspercentage van maar liefst 97% en scoren gemiddeld een 9,2 uit 800+ reviews. Dit heeft voornamelijk te maken met onze flexibiliteit en proces: we vinden het namelijk erg belangrijk dat je tevreden bent over jouw briefpapier ontwerp en overige ontwerpen. En we gaan daarom door tot je tevreden bent!

Zeker! Wij zijn als ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Ben je op zoek naar meer dan alleen een briefpapier? Bekijk dan hier onze overige pakketten: https://www.logolove.nl/