Logo maken?

LogoLove helpt je graag!


Slimme ondernemers kiezen sinds 2009 voor LogoLove omdat wij binnen 48 uur leveren, megamooi ontwerpen en een 100% tevredenheidsgarantie bieden voor al onze klanten. De combinatie van onze formule zorgt er altijd voor dat een logoproject bij ons een succes is. Daarnaast ontwerpen we meer dan alleen logo’s – we specialiseren ons ook in het ontwerpen van complete huisstijlen en websites.

Indien je nog vragen hebt, is de kans erg groot dat je jouw antwoord op jouw logo-vragen hieronder zal vinden.

Logo maken door LogoLove? Een slimme keuze natuurlijk. We leveren jouw logo in zowel vector als rasterbestanden. Het gaat dan ook om de volgende specifieke bestanden: EPS, PDF, PNG, JPG. Heb je jouw logo ook nodig in een ander bestand, bijvoorbeeld een .SVG of een .AI? We kunnen jouw logo kosteloos opleveren in alle bestandstypen – vraag hiernaar nadat we jouw logo hebben opgeleverd.

Het eerste logo maken we binnen 48 uur. Je kan na oplevering een keuze maken of feedback doorgeven. De uiteindelijke oplevering is afhankelijk van hoeveel feedback er gegeven wordt en aanpassingen er nodig zijn. Doorgaand duurt een gemiddeld project 5 werkdagen.

Dat is zeker mogelijk. Indien je momenteel een logo hebt in een rasterbestand als een JPG of PNG bestand, of bijvoorbeeld als schets op papier, dan kunnen wij dit verder voor je vectoriseren. De kosten zijn hetzelfde als een nieuw logo maken, gezien het ook veel tijd kost om het logo opnieuw op te maken, symmetrisch te krijgen en de bijbehorende kleuren/fonts te kiezen.

Het is natuurlijk alleen maar goed dat je zelf al hebt nagedacht wat je wil qua logo. Heb je zelf al rondgekeken naar voorbeelden die jou aanspreken, of heb je zelf al wat op papier gezet? Dat kun je dit meesturen in de briefing. We houden hier dan rekening mee wanneer we jouw logo maken en ontwerpen.

Aanpassingen, correcties en eventueel overnieuw starten is altijd mogelijk. Het is voor ons enorm belangrijk dat je tevreden bent over de ontwerpen die wij voor je maken. Aanpassingen en correcties zijn altijd 100% kosteloos.

We ontwerpen bij LogoLove logo’s voor letterlijk alle branches. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een logo voor jou kapperszaak, garage, restaurant, coachingbedrijf, transportbedrijf etc. We kunnen het allemaal! 😊

Wij bij LogoLove maken niet alleen logo’s, maar ook huisstijlen en websites. De meeste klanten kiezen daarom ook voor een wat uitgebreider pakket, zodat je alles onder één dak laat maken.

Een logo maken door een ontwerpbureau kan natuurlijk soms spannend zijn als je onzeker bent over de resultaten. LogoLove biedt als enige ontwerpbureau een 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat we doorgaan met jouw logo maken tot je tevreden bent.