Bedrijfslogo ontwerpen?

Start vandaag nog met LogoLove


Een bedrijfslogo is ook belangrijk voor de online aanwezigheid van een bedrijf. Het logo wordt vaak gebruikt als profielfoto op sociale media, op websites en in e-mails. Hierdoor wordt het logo vaak geassocieerd met het bedrijf en kan het helpen bij het versterken van de herkenbaarheid en het vergroten van de online zichtbaarheid van een bedrijf.

Een bedrijfslogo is ook van belang voor de offline aanwezigheid van een bedrijf. Het logo wordt vaak gebruikt op drukwerk, zoals flyers, brochures en posters, maar ook op producten, voertuigen en gebouwen. Hierdoor wordt het logo vaak geassocieerd met het bedrijf en kan het helpen bij het versterken van de herkenbaarheid en het vergroten van de offline zichtbaarheid van een bedrijf.

Al met al - een sterk bedrijfslogo ontwerpen is van groot belang voor een onderneming omdat het een visueel symbool is dat de identiteit van het bedrijf weergeeft, helpt bij het opbouwen van een positieve merkimago en bijdragen aan de herkenbaarheid en herinnering van een bedrijf.

Wij bij LogoLove doen niets lieveren dan bedrijfslogo's ontwerpen. Start dus vandaag nog!

Er komen nooit extra kosten kijken bij eventuele aanpassingen of correcties. Dit zit allemaal inbegrepen in de prijs.

Je krijgt van ons bij oplevering natuurlijk ook de bronbestanden meegestuurd. We versturen de logo’s altijd in .EPS, .PDF, .PNG en .JPG.

Je kan gemakkelijk één van de bovenstaande pakketten kiezen. Geef aan waar je ongeveer op zoek naar bent en verstuur jouw aanvraag. Wij zullen dan jouw project netjes inplannen en starten dan ook op de planningsdatum.

Dat is afhankelijk van jouw briefing. Weet je al ongeveer wat je zou willen zien qua kleurstelling, stijl, lettertype etc? Dan kun je dat aangeven bij jouw briefing. Heb je nog geen idee wat je wil, en sta je er nog blanco in? Dan kun je de velden leeg laten. Wij zullen dan jouw bedrijfslogo maken op basis van onze expertise, en zorgen er uiteraard voor dat deze erg mooi en aantrekkelijk eruit ziet.

Ja zeker! We kunnen naast een bedrijfslogo natuurlijk ook jouw huisstijl ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook jouw complete website bouwen. Je kan hierboven de pakketten bekijken en vergelijken, en het pakket kiezen die het beste bij jouw past.