Flyer maken?

LogoLove helpt je graag!


Een mooi en professioneel flyer maken doe je natuurlijk bij LogoLove. We leveren erg snel (over het algemeen binnen 48 uur), ontwerpen de mooiste flyers en bieden ook een 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat als je niet tevreden bent, jouw ontwerpen mag laten wijzigen tot je tevreden bent.

Heb je verder nog vragen? Lees dan hieronder onze flyer FAQ. De kans is erg groot dat je hier jouw antwoorden zal vinden.

Flyers ontwerpen we altijd in InDesign of in Photoshop (afhankelijk van het type ontwerp). We leveren jouw flyer altijd zo aan dat je deze meteen kan laten drukken, namelijk in een drukklare .PDF document.

Wij zijn bij LogoLove gespecialiseerd in het ontwerpen van flyers, logo’s, huisstijlen en websites. Omdat we het belangrijk vinden om ons te richten op onze specialisatie drukken wij zelf niets. We werken echter zelf samen met Vistaprint, waar je al jouw producten kan laten drukken. Jouw flyer kun je dus bij Vistaprint laten drukken.

Over het algemeen leveren wij binnen twee werkdagen. Soms is het wat drukker bij ons, en kan het 1 of 2 dagen langer duren. Je wordt hier dan op de hoogte over gesteld.

Dat is zeker mogelijk! We kunnen alvast beginnen met het ontwerpen en maken van jouw flyer, waarna je op een later tijdstip de teksten kan aanleveren. We starten in eerste instantie altijd met dummy teksten (lorem-ipsum teksten).

Alhoewel het handig is om stijlen door te geven, is dit niet perse nodig. We kunnen jouw flyer ontwerpen vanuit onze eigen expertise zodat het perfect zal passen bij jouw branche en huisstijl.

Natuurlijk! We maken naast flyers ook de allermooiste logo’s, huisstijlen en websites. Je kan kiezen voor een logo en huisstijl naast jouw flyer, maar ook voor een totaalpakket. In het totaalpakket bouwen we ook een complete website voor je.

Wij hanteren met al onze pakketten en producten een 100% tevredenheidsgarantie. We vinden het bij LogoLove natuurlijk enorm belangrijk dat je erg tevreden bent over zowel het proces als onze producten. Je kan daarom ook het product laten wijzigen tot je tevreden bent (onbeperkt aantal correcties).