Logo nodig?

Onze logo ontwerpers helpen je graag!


Sommige bedrijven zijn jammer genoeg niet bereid om te investeren in een mooi logo. Een sterk logo is echter belangrijker dan je denkt. Bedrijven hebben namelijk een sterk logo nodig om te laten zien dat het gaat om een professioneel bedrijf. Het is altijd een slimme keuze om experts op het gebied van logo design te kiezen om jouw logo te maken. Zo ben je altijd verzekerd dat jouw logo uniek, mooi en verzorgd eruit ziet.

Klanten zien een amateuristisch logo van mijlenver. Wanneer je ene professioneel logo naast een amateurlogo plaatst, is het verschil natuurlijk erg snel te zien. Veel logo ontwerpers kiezen er ook voor om bestaande logo’s te recyclen of om gratis vectorlogo’s te gebruiken. Wij bij LogoLove zorgen er altijd voor dat de logo’s die wij leveren 100% uniek en handgemaakt zijn. Gewoon bij ons intern op kantoor.

De meeste klanten kiezen ervoor om ook hun huisstijl en website te laten maken bij LogoLove. Indien je hier interesse in hebt, kun je dit ook kiezen uit de bovenstaande pakketten.

Alle logo’s worden opgemaakt in vector. De logo bestanden worden verstuurd in EPS PDF PNG en JPG. We kunnen ze eventueel ook in andere bestandstypen versturen, zoals een AI of SVG. Je kan hiernaar vragen na het traject, dan zal de desbetreffende logo ontwerper dit voor je regelen.

We maken natuurlijk alle logo’s op in vectorbestanden. Dit doen we zodat de bestanden schaalbaar zijn. Je kan de bestanden dus uitvergroten zonder dat je ooit kwaliteit zal verliezen. Tevens vragen drukkers ook altijd om een bestand in .EPS of .AI, we leveren de bestanden ook in deze bestandstypen.

Dat helaas niet. We werken met een planning – elk project wordt ingepland bij de logo ontwerper die zowel beschikbaar is als gespecialiseerd in jouw branche of specifieke briefing.

LogoLove is sinds 2005 dé place to be om een logo, huisstijl of website te laten maken. Klanten kiezen doorgaand voor ons omdat we snel leveren, op zeer hoog niveau ontwerpen en een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Wij zijn de enige ontwerpbureau in Nederland die een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden. Dit houdt in dat onze logo ontwerpers jouw logo en/of huisstijl altijd kosteloos kunnen wijzigen of corrigeren indien je nog niet helemaal content bent. Het enige wat je dus betaalt zijn de bedragen die je vindt bij onze pakketten, geen cent meer.

Onze ontwerpers werken uitsluitend in Adobe Illustrator. In dit programma worden alle ontwerpen gemaakt in vector – dit houdt in dat de logo’s schaalbaar zijn, zonder dat je kwaliteit zal verliezen bij het uitvergroten of verkleinen van jouw logo.

De huisstijlen ontwerpen wij over het algemeen met Adobe Indesign en Adobe Photoshop, afhankelijk van wat voor elementen er gebruikt worden in de huisstijl.