Visitekaartjes maken

Veelgestelde vragen


Visitekaartjes maken door LogoLove? We helpen je graag!

Een professionele uitstraling is erg belangrijk. Het geven van een visitekaartje met een sterk en mooi ontwerp laat zien dat je jouw bedrijf serieus neemt en dat jouw producten en/of diensten professioneeld zijn.

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt voordat wij jouw visitekaartjes maken. Hieronder vind je daarom ook de meestgestelde vragen.

Een visitekaart maken door LogoLove? Na goedkeuring ontvang je van ons de drukklare PDF documenten voor jouw visitekaart. Je ontvangt dus 2 documenten, een voorkant van jouw visitekaart in PDF en een achterkant in PDF.

LogoLove is een ontwerpbureau – wij zijn dus puur en alleen gespecialiseerd in design en ontwerp, waaronder visitekaartjes maken. Wij drukken zelf niet – je ontvangt met de oplevering echter wel een link naar vistaprint om direct jouw visitekaart te uploaden en te laten drukken.

Indien je zelf een designer bent kan dat zeker. Indien je zelf geen designer bent en/of geen designachtergrond hebt, raden we je aan om jouw visitekaartjes door ons te laten maken. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw visitekaartontwerp er enorm mooi en professioneel uit komt te zien.

Heb je nog geen logo voor jouw bedrijf? Dan kunnen we natuurlijk ook geen visitekaart voor je ontwerpen – een logo is namelijk een must en komt altijd op je visitekaart.

Bij een visitekaart maken door LogoLove is het hierom dus nodig om eerst een logo te laten maken door LogoLove. We hebben ook een mooi en compleet pakket hiervoor, namelijk een logo + huisstijlpakket. Hierin zit een logo, visitekaart- briefpapier- envelopontwerp.

No worries! We bieden bij LogoLove een 100% tevredenheidsgarantie aan. Indien je dus nog niet tevreden bent over jouw visitekaartontwerp, kunnen we het corrigeren of eventueel overnieuw starten. Linksom of rechtsom komt het altijd goed.

Dat kan zeker! We ontwerpen niet alleen visitekaartjes, maar veel meer. We kunnen ook jouw logo ontwerpen, huisstijl en website. Wil je een mooi en samenhangend geheel? Kies dan voor ons meest complete pakket, namelijk een logo + huisstijl + website. Benieuwd naar een website laten maken kosten? Kijk dan hier.