Veelgestelde vragen

Nog vragen over jouw huisstijl ontwerp?


Door een sterke huisstijl ontwerp kun je ervoor zorgen dat jouw merk of bedrijf er consistent uit ziet in alle uitingen, zodat er bekendheid en loyaliteit gecreëerd kan worden bij jouw klanten. Jouw huisstijl ontwerp is namelijk de identiteit van jouw bedrijf. Verder zorg je er natuurlijk ook voor dat klanten jouw bedrijf serieuzer nemen – met een professionele uitstraling is de kans natuurlijk groter dat een klant uiteindelijk een koper zal worden.

Wil je een huisstijl ontwerp met logo laten maken door LogoLove, maar heb je nog vragen? We hebben hieronder de meestgestelde vragen gezet op een rijtje.

De meeste klanten kiezen momenteel voor een logo + huisstijlpakket. In dit pakket ontwerpen we als eerst jouw bedrijfslogo, en na afronding ontwerpen wij ook jouw huisstijl. De huisstijl bestaat uit een visitekaart- briefpapierontwerp- envelopontwerp. We leveren het logo op in EPS, PDF, PNG en JPG, en de huisstijl in drukklare PDF documenten.

Een huisstijl ontwerp is afhankelijk van hoe het logo eruit ziet. Heb je momenteel al een logo? Dan zullen we dezelfde stijlen doorvoeren naar de huisstijl. Heb je momenteel nog geen logo? Dan starten we eerst met het logo. We zullen na het opleveren van jouw logo starten met de huisstijl. Hoe deze precies eruit zal komen te zien is vooraf natuurlijk lastig om in te schatten, het ziet er altijd natuurlijk wel erg mooi en strak uit.

Heb je momenteel nog geen logo? Het is natuurlijk wel van belang dat je eerst een logo hebt, zodat we een mooi en compleet plaatje kunnen maken van jouw huisstijl. Kies daarom voor een logo + huisstijlpakket, de meeste klanten kiezen hiervoor.

Op het moment van schrijven hebben we een tevredenheidspercentage van 97%. Daarnaast bieden we ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je dus nog niet content over jouw huisstijl? We kunnen altijd overnieuw starten voor je, tot je tevreden bent over de geleverde ontwerpen.

Het is natuurlijk logisch dat je jouw visitekaartjes, briefpapieren en enveloppen wil laten drukken 😊 We werken hierom ook smane met Vistaprint. Bij de oplevering van jouw (logo en) huisstijl versturen .

We helpen je graag met andere ontwerpen, zoals een flyer of website. Je kan één van de pakketten hierboven kiezen, of eventueel contact met ons opnemen om een ander ontwerp te laten maken.