Briefpapier maken

Meest gestelde vragen


Wil je dat wij jouw briefpapier maken? We helpen je graag! We hebben in de afgelopen jaren enorm veel briefpapieren, logo’s, huisstijlen en websites ontworpen. We vinden het enorm belangrijk dat elk bedrijf een professionele uitstraling heeft. Dit helpt namelijk met het vergroten van het vertrouwen in jouw bedrijf, wat altijd resulteert in meer klanten.

Een briefpapier is natuurlijk maar een kleine onderdeel van een huisstijl, maar zeer zeker wel een essentiële onderdeel. Briefpapieren maken namelijk een bepaalde indruk wanneer je een offerte of factuur verstuurt naar een potentiële klant. Dus – kies voor professionaliteit, kies voor LogoLove! 😊

Als één van de weinige ontwerpbureau’s biedt LogoLove een 100% tevredenheidsgarantie. We vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn over hetgeen dat wij leveren. Je kan na ontvangst van jouw briefpapier ontwerpen.

Ons proces voor een briefpapier maken door LogoLove is erg simpel en zo gepiept.

Je kan hierboven ons briefpapier pakket kiezen, of een eventueel ander pakket welke beter bij je past. Tijdens jouw aanvraag kun je jouw gegevens invullen, en daarnaast ook jouw wensen en eisen. Na het versturen van jouw aanvraagt neemt een van onze accountmanagers contact met je op via mail, zodat jouw opdracht bevestigd kan worden.

Jouw opdracht start hierna op de inplanningdatum en wij starten met jouw briefpapier maken. We ontwerpen alles op hoog niveau en uiteraard uniek.

Je ontvangt na 48 uur jouw eerste voorstel. Je kan een keuze maken of eventueel ons voorstel laten corrigeren – feedback is onbeperkt!

Na akkoord ontvang je jouw bestanden in zowel .PDF als Word document.

Zelf jouw briefpapier maken en ontwerpen? We zeggen niet dat het niet mogelijk is – maar het is zeker niet aan te raden. Branding en design is natuurlijk een vak apart, en net als elke specialisme laat je dit natuurlijk het liefst over aan de professional. Daarnaast werken we ook met designtools als Adobe Illustrator en Adobe Photoshop, welke redelijk ingewikkeld zijn. Je wil natuurlijk dat het geheel er mooi uit ziet – laat het dus over aan de professionals 😊

Jouw briefpapier wordt gemaakt en opgeleverd in .PDF (drukklaar) en een Word Document.

Ja zeker! Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie aan. Indien je dus niet tevreden bent of jouw briefpapier of ander ontwerp, maken wij jouw briefpapier opnieuw op. Je kan het onbeperkt laten corrigeren?

Dat lijkt ons een goed idee! Gezien je toch bezig bent met het professionaliseren met jouw briefpapier, raden we aan om ook een mooi logo en huisstijl, met een eventuele website te laten maken.