Logo ontwerpen?

LogoLove helpt je graag!


Een sterk logo vertelt alles over jouw onderneming zonder een woord te zeggen. Een goed en sterk logo ontwerp zorgt voor dynamiek, en weergeeft alle waarden van jouw onderneming zonder lange pagina’s met tekst. Het zorgt ervoor dat een band gecreëerd wordt tussen jou en jouw doelgroep.

Logo ontwerpen zijn meer dan alleen een stukje design die je plakt onderaan jouw e-mail en plaatst op jouw briefpapier. Je wil natuurlijk dat een logo zelfverklarend is, en meteen een potentiële klant kan overtuigen van jouw professionalisme. Wij als logo ontwerpers helpen je hier dan ook meer dan graag bij!

Een logo ontwerpen door LogoLove, maar heb je nog vragen? De kans is erg groot dat je jouw antwoord hieronder zal vinden.

Nadat je jouw aanvraag hebt ingediend wordt jouw project ingepland. Is dit op een werkdag vóór 16:00? Dan wordt het project op dezelfde dag ingepland. Heb je jouw aanvraag op een werkdag na 16:00 of in het weekend ingediend? Dan wordt jouw logo project de eerst volgende werkdag ingepland.

We leveren de eerste logo ontwerpen altijd binnen 48. Je kan na oplevering een keuze maken, of eventueel het laten corrigeren of aanpassen naar wens. De duur van het complete traject is afhankelijk of er wijzigingen nodig zijn of niet. Het gemiddelde project duurt 5 werkdagen.

Een groot deel van onze klanten heeft momenteel al een logo, maar is daar niet meer tevreden over of wil het in een nieuw jasje steken. Dat kunnen we natuurlijk ook voor jou doen! We zorgen ervoor dat jouw verouderde logo er weer helemaal fris uit ziet en van deze tijd is.

Wij zijn naast het gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van nieuwe logo’s ook gespecialiseerd in het correct vectoriseren van logo’s. Je kan jouw schets of voorbeeld sturen naar ons tijdens een aanvraag, en wij zullen deze dan in Adobe Illustrator compleet voor je vectoriseren en in de juiste files (.AI, .EPS, .PDF, .PNG en .JPG) sturen.

Uiteraard! Alle logo ontwerpen maken wij op in Adobe Illustrator. Het logo wordt dus standaard opgemaakt in vector, en niet in raster.

Onze missie sinds dag 1 is om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn. We bieden hierom een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over de geleverde logo ontwerpen? Dan zullen wij deze kosteloos voor jou aanpassen of eventueel overnieuw starten. We gaan door tot je tevreden bent!