Visitekaartjes design

Door LogoLove


Wij bij LogoLove hebben de afgelopen jaren meer dan 10.000 ondernemers geholpen aan hun visitekaartjes, briefpapier laten ontwerpen, logo’s en nog veel meer. We zijn geen full-service reclamebureau, maar ontwerpen wel de essentiële communicatiemiddelen voor bedrijven.

Wil je dus meer dan alleen een visitekaartje laten ontwerpen? We kunnen je hier uiteraard ook mee helpen. Kies voor een compleet pakket zodat je direct een mooie start kan maken met jouw onderneming.

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt over het laten ontwerpen van visitekaartjes. We hebben daarom hieronder de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden geplaatst, dus neem ze rustig door indien je nog vragen hebt. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Alle designs die wij leveren zijn 100% uniek. Dit geldt niet alleen voor de visitekaartjes, maar ook voor al onze andere diensten (logo’s, huisstijlen en websites). We zorgen ervoor dat jouw visitekaartje design er aantrekkelijk en verzorgd uit ziet.

Dat helaas niet – gezien wij onze focus proberen te houden op alleen hetgeen waar we erg goed in zijn, namelijk design. Het kan zijn dat we in de toekomst ook drukwerk zullen toevoegen aan onze diensten, dit is momenteel alleen nog niet het geval.

We werken zelf samen met Vistaprint – een van de grootste drukwerkpartijen wereldwijd. Je kan onze ontwerp die wij leveren in .PDF makkelijk uploaden en bestellen via Vistaprint. Hun prijzen zijn enorm concurrerend (betaalbaar dus) en kwaliteit is top!

We hebben inderdaad wel een logo nodig om op jouw visitekaart design te plaatsen. Heb je momenteel nog geen logo? Geen probleem, we kunnen naast een visitekaart ook een mooi en passend logo ontwerpen voor jouw onderneming. Kies het pakket dat het beste bij jouw past. Het is zelfs ook uit te breiden met een complete website!

Ben je niet tevreden over het visitekaartje design die wij leveren? Je kan na oplevering gewoon feedback doorgeven, zodat we jouw visitekaart zullen finetunen. Dit kun je doen tot je een 100% tevreden bent over het ontwerp. Geen zorgen dus, we garanderen dat je altijd tevreden zal zijn!