Huisstijl ontwerpen

Wij bij LogoLove helpen je graag!


Wil je dat wij jouw logo en huisstijl ontwerpen? Of wil je liever een losse huisstijlpakket? Je kan hierboven de pakketten vergelijken en een keuze maken. Contact met ons verloopt er soepel en is ook lekker informeel. Na jouw aanvraag krijg je een eigen contactpersoon (met ontwerpachtergrond uiteraard) toegewezen die jou zal bijstaan tijdens het hele traject, van A. tot Z.

Wil je een huisstijl ontwerpen door LogoLove? We helpen je graag. Een huisstijl bestaat bij ons uit een visitekaart- briefpapier- en envelopontwerp. We ontwerpen alles uiteraard op hoog niveau. Heb je nog geen logo? Kies dan voor een logo + huisstijlpakket.

Een logo is uiteraard wel essentiëel voordat wij jouw huisstijl ontwerpen. Heb je dus momenteel nog geen logo? Kies dan het logo + huisstijlpakket, zodat we ook een mooi logo voor je zullen ontwerpen, waarna we starten met jouw huisstijl.

Nog niet helemaal content over de huisstijl ontwerpen die wij hebben geleverd? Geen enkel probleem! Je kan altijd na oplevering aangeven wat je graag anders zou willen zien of waar je niet tevreden over bent. We kunnen het dan kosteloos corrigeren voor je of eventueel overnieuw starten.

Dat is zeker mogelijk! Veel klanten kiezen bij ons voor een compleet pakket, bestaande uit een logo, visitekaart- briefpapier- envelopontwerp en daarnaast ook een websites. Klanten kiezen hiervoor zodat ze alles onder één dak hebben. Doorgaand ervaren onze klanten het contact met ons als zeer prettig en snel. Ben je dus bereid om jouw complete bedrijf te professionaliseren? Kies dan voor onze populaire logo + huisstijl + websitepakket.

Dat is zeker mogelijk! We kunnen eventueel de elementen in de huisstijl los aanleveren. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de kleurcodes en lettertypes meesturen. Je kan hier na het traject naar vragen, en wij kunnen deze dan ook kosteloos voor je aanleveren. Zo is het mogelijk om jouw huisstijl ontwerpen door te trekken naar andere materialen, zoals een flyer maken of een poster.

Wij zijn als ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van mooie huisstijlen. Wij drukken zelf niet. We sturen echter na opleveren wel linkjes mee naar onze partner Vistaprint. Het enige wat je dan hoeft te doen is op uploaden te klikken zodat je direct jouw drukwerk kan bestellen.