Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Tips voor het maken van een persoonlijke website op WordPress

Tips voor het maken van een persoonlijke website op WordPress

Internet is nu meer dan ooit een krachtige manier om je carrière een vliegende start te geven. In dit digitale tijdperk moet je jezelf niet beperken tot Facebook, Twitter en LinkedIn. Hoewel deze socialemediakanalen onmiskenbaar waardevolle hulpmiddelen zijn in je professionele arsenaal, beperken ze van nature het type inhoud dat je over jezelf kan presenteren.

De informatie die je op een persoonlijke website kunt doorgeven, is echter onbeperkt. Het maken van een persoonlijke website is een uitstekende manier om je professionele portfolio onder de aandacht te brengen, je merk te delen en je vaardigheden en prestaties onder de aandacht te brengen.

Hoe te beginnen

Je hoeft geen slimme webmaster te zijn om je eigen website te bouwen. WordPress is hiervoor een bijzonder handige interface. Het is een ideaal platform om een ​​website te ontwikkelen die je werkervaring, vaardigheden en talenten, je cv en zelfs je professionele portfolio laat zien.

Maak een account aan op WordPress. Aan de slag gaan kan niet eenvoudiger. Meld je gewoon aan voor een account op WordPress. Het is helemaal gratis en je kunt je eigen naam kiezen, de naam van je keuze wordt gevolgd door “.wordpress.com.” Als je geld wilt betalen, kun je tegen een maandelijks bedrag je eigen domeinnaam kopen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en je WordPress-profiel hebt voltooid, ben je klaar om te beginnen.

Breng je inhoud onder de aandacht

Maak pagina’s voor je inhoud. Maak onder het gedeelte ‘Pagina’s’ een pagina voor elk gedeelte van je website. Voor het meest uitgebreide websiteontwerp zou je een “Over mij” -pagina moeten hebben die jezelf beschrijft als een professional, een “CV” -pagina met een virtuele kopie van je cv, een “Portfolio” -pagina die je werk benadrukt en een “Contact opnemen” -pagina. Hierin staat dan je e-mailadres en je telefoonnummer.

Geef een reactie