Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Ontwerper ontmaskert het geheim van het PS5 logo

Hoe je het ook wendt of keert, Sony’s niet bijzondere nieuwe logo voor de PlayStation 5 heeft fans en logo ontwerpers wereldwijd zeker aan het praten gebracht. Het nieuwe logo (hierboven), dat op de CES 2020 werd onthuld, is opmerkelijk vanwege de gelijkenis met het PS4-logo, en zelfs met het PS3-logo, en roept allerlei verschillende reacties op.

Het is duidelijk dat het logo nooit zal worden opgenomen in iemands lijst van beste logo’s, en op een of andere manier betwijfelen we dat Sony er zelfs maar iets om geeft. Het is bijna alsof de ontwerper gewoon het SONY PS4 logo heeft geopend, de ‘4’ heeft verwijderd, een ‘5’ heeft ingetypt

We weten niet helemaal zeker of het hun werk is of niet, maar het lijkt alsof de ‘5’ in het PS 5 logo is gemaakt door de ‘P’ te kopiëren, te plakken, te draaien en om te draaien.

Juist. En misschien is Sony een beetje onzorgvuldig geweest met zijn eigen middelen, en moest iemand echt een ‘5’ van de ‘P’ maken. Deze dingen gebeuren!

https://twitter.com/Lewmzi/status/1214499295174549504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1214499295174549504%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.creativebloq.com%2Fnews%2Fps5-logo-secret

Geef een reactie