Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Een nieuw Tom en Jerry logo?

Inderdaad… maar is dat nu echt nodig?…

Er is een nieuw logo uitgebracht voor de komende Tom & Jerry film, die volgend jaar op het grote scherm zal verschijnen. Hoewel de fans blij zullen zijn om te zien dat de geanimeerde tegenstanders niet veel veranderd zijn, is het logo een afwijking van het speelse script van vroeger – in feite is het getransformeerd in een glanzend logo exemplaar dat geschikt is voor Hollywood.

Terwijl het Tom & Jerry logo is veranderd sinds de show in 1941 begon, zijn de belangrijkste onderdelen van het logo grotendeels constant gebleven. Gelukkig maar!

Tot grote opluchting van de fans, die vreesden dat de nieuwe film zou worden gemaakt met behulp van CGI, wordt de nieuwe film gedeeltelijk geanimeerd op een vergelijkbare manier.

Het nieuwe logo staat schuin naar voren, waardoor het geheel een imposante, torenhoge indruk maakt op het grote scherm.

De personages zelf hebben een kleine facelift ondergaan – niets te extreem, maar hun gezichten zijn een beetje uitgerekt, met subtiele kleurverschillen.

Gezien de lange geschiedenis van de Tom & Jerry Show, heeft het logo door de jaren heen een groot aantal verschillende vormen aangenomen, sommige van de logo elementen zijn al eerder gezien. In feite herinnert het nieuwe Tom en Jerry logo ons aan het logo uit de jaren ’60, met het rechte lettertype.

Wat vind jij van het nieuwe logo? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Geef een reactie