Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Erotiek logo laten ontwerpen: 5 tips!

Mocht je een erotische (web)winkel hebben, dan mag een bijpassend logo niet ontbreken. Hoe zorg je er echter voor, dat het logo aansluit op de producten die je aanbiedt? Aan de ene kant wil je voorkomen dat het logo zelf te erotisch wordt. Tegelijkertijd moet uit het logo blijken, welke producten of diensten worden aangeboden. Je wilt immers voorkomen dat iemand per ongeluk bij je winkel terechtkomt, terwijl deze geen interesse heeft of minderjarig is. In dit artikel geven we vijf tips, die je helpen bij een erotiek logo ontwerpen.

Tip 1: gebruik een rode kleur in je logo

Erotiek en liefde worden vaak geassocieerd met een rode kleur. Je kunt voor een rood symbool in je logo kiezen, je kunt een rode tekst gebruiken, enzovoorts. Ook donkeroranje is een zeer geschikte kleur.

Tip 2: houd het logo goed leesbaar

Bij een erotisch logo kiest men vaak voor een chique, bijvoorbeeld handgeschreven lettertype. Het maakt dat een logo al snel onleesbaar wordt, als je deze verkleint voor een website.

Tip 3: kies voor een passend symbool

Je kunt ervoor kiezen om een symbool aan je logo toe te voegen. Denk aan het symbool van lingerie, het symbool van een roos, enzovoorts. Nog leuker is het om zelf een symbool te ontwerpen!

Tip 4: werk een aantal schetsen uit op papier

Voordat je een erotiek logo laat ontwerpen, kun je een aantal schetsen maken voor jezelf. Dit maakt het makkelijker om je wensen door te geven, wanneer je het logo daadwerkelijk laat ontwikkelen.

Tip 5: zorg voor een hoge kwaliteit

Kijk goed waar je het logo laat ontwerpen. Kies altijd voor een organisatie die met een vectorprogramma werkt. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat het logo van een hoge kwaliteit is en je deze zonder merkbaar kwaliteitsverlies in formaat aan kunt passen.

Ook een erotisch logo laten ontwerpen? Wij helpen je hier graag bij!

Geef een antwoord