Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Zelf een logo maken of een logo laten maken?

Zelf een logo maken of een logo laten maken?

Online template logo makers genereren een verscheidenheid aan mogelijkheden op basis van je stijl en voorkeuren. Je kunt dan het ideale logo kiezen dat de persoonlijkheid en het merk van je bedrijf weergeeft. Het eindresultaat is een ontwerp dat aanpasbaar is, maar past het ook perfect bij de merkstrategie van je bedrijf?

Wat is een logomaker?

Online logomaker tools gebruiken AI om logo’s te maken. De gegenereerde logo ontwerpen zijn niet altijd even uniek… voldoen ze dan aan jouw wensen? Dat betwijfelen we. Gebaseerd op kennis van de industrie en ontwerptrends doen deze logo’s het slechts tijdelijk goed.

Waarom kies je voor LogoLove?

Bij LogoLove zijn we gepassioneerd over logo ontwerp. We doen niets liever dan mensen hun logo-idee tot leven zien brengen. En in de afgelopen jaren is het deze passie die ons hielp uit te groeien tot het grootste logo bureau in Nederland. Voor meer dan duizenden bedrijven, hobbyisten en particulieren hebben we logo’s mogen ontwerpen.

Wij hebben een duidelijk idee hebben van de merkpersoonlijkheid die je wilt overbrengen voordat wij beginnen met het ontwerpen van een bedrijfslogo. Daarnaast kijken we naar jouw concurrenten en andere bedrijven die zich op hetzelfde publiek richten als jij. We kijken of we patronen kunnen ontdekken in kleuren, lettertypes, pictogrammen, enz.; het doel is niet om te kopiëren maar om inspiratie en inzichten op te doen.

Kleuren spelen een belangrijke rol bij het overbrengen van je merkpersoonlijkheid – ze hebben betekenis. Rood bijvoorbeeld brengt energie, warmte, romantiek, hartstocht, opwinding over. Bij LogoLove kiezen we dus, net als lettertypes, kleuren die bij je merkbeeld passen.

Less is more. Als het gaat om het maken van een professioneel logo = less is more. We houden het ontwerp eenvoudig en gebruiken niet te veel kleuren of lettertypes, zo zorgen we ervoor dat de logo elementen elkaar aanvullen.

Geef een reactie