Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Een gratis logo? Kan dat wel?

Een gratis logo? Kan dat wel?

Een logo ontwerpen met of zonder hulp van buitenaf is een herhalend en meerstappen proces dat onderzoek, brainstormen, schetsen, en verschillende ontwerpconcepten omvat. Daarom kunnen aangepaste logopakketten variëren, niet alleen in prijs – van relatief gratis tot een paar duizend dollar – maar ook in de hoeveelheid tijd en moeite die nodig is om de klus te klaren.

Voor we er in duiken, nemen we een stap terug om uit te zoeken hoe je jouw nieuwe logo in verschillende kanalen en merktoepassingen zult gebruiken. Zal je logo alleen digitaal leven, of ben je van plan het af te drukken op visitekaartjes en ander marketingmateriaal? Het antwoord op die vraag kan het soort logobestandsformaten en kleurvariaties dat je nodig hebt veranderen.

Artificial Intelligence gratis logo’s

AI Logo Makers combineren je voorkeuren voor logo ontwerp met Kunstmatige Intelligentie om je te helpen een aangepast logo te maken waarvan je zult houden. Het kost je maar een paar klikken en vijf minuten.

Om een logo te maken met AI oplossingen begin je vaaj met het invoeren van je bedrijfsnaam en branche, en kies je logostijlen, kleuren en symbolen om inspiratie op te doen. Binnen enkele seconden blader je door aangepaste logo’s die door het AI-platform gegenereerd worden. Klik op een logo om kleuren, lettertypes, lay-outs, symbolen en meer aan te passen. Als eigenaar van de logobestanden heb je het volledige auteursrecht op je logo; het geldt echter voor je logo ontwerp als geheel en niet voor de afzonderlijke elementen (bv. symbolen). Maar dit geldt natuurlijk ook als je betaalt voor een logo.

Wil je een wettelijk bindend handelsmerk en wil je voorkomen dat anderen je logo gebruiken, neem dan contact op met het auteursrecht/handelsmerk bureau.

Een gratis logo is vrijwel onmogelijk. Het kost je tijd en moeite om zelf een logo te maken, een gratis logo is dus eigenlijk nooit gratis!

Geef een antwoord