Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Hilarische virale tweet zal voor altijd veranderen hoe je het KFC-logo ziet

Hilarische virale tweet zal voor altijd veranderen hoe je het KFC-logo ziet

Krijg een zicht op het lichaam van kolonel Sanders.

We zullen de vlinderdas nooit meer zien na een hilarische virale tweet.

Hij is een van de meest herkenbare fastfood-gezichten, maar heb je je afgevraagd hoe het lichaam van kolonel Sanders eruitziet? (Vreemde vraag, we weten het.) Er doet een virale tweet de ronde, die je kijk op de beroemde mascotte van KFC misschien wel volledig verandert. Zijn de (zeer kleine) armen en benen van kolonel Sanders de hele tijd vlak voor ons geweest?

Twitter-gebruiker Freddie Campion onthulde onlangs dat zijn vrouw altijd heeft geloofd dat de zwarte vlinderdas van de kolonel in feite zijn kleine stoklichaam was – en nu kunnen we het gewoon niet ‘ontzien’. Veel van de beste logo’s hebben verborgen ontwerpgeheimen, maar als je ze eenmaal ziet, transformeren ze een afbeelding normaal gesproken niet zo dramatisch als deze.

Een groot hoofd op een heel klein stoklichaam

Als we eerlijk zijn, zullen we deze tweet onder ‘toevallig maar hilarisch’ plaatsen. We zijn er vrij zeker van dat de kolonel geen ENORM, realistisch hoofd op een klein stoklichaam zal hebben. Maar dat weerhoudt ons er niet van te grinniken bij de aanblik van die uitgestrekte miniatuurarmen en benen – die eruit zien alsof ze op het punt staan ​​iemand een knuffel te geven (niet erg 2020), of een klein dansje te doen. Het hele ding roept goede herinneringen op aan het activeren van de DK-modus op Goldeneye voor de N64 (Google het, Gen Z).

En met meer dan 400.000 vind-ik-leuks en 60.000 retweets, blijkt bow tie-gate een behoorlijk zinderend probleem te zijn. Net als wij lijkt het erop dat veel Twitter-gebruikers nooit in staat zullen zijn om het kleine stokje van de kolonel uit hun geheugenbank te wissen.

Geef een reactie