Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Het Albert Heijn logo… op je gezicht?!

Een Amerikaanse man heeft een Albert Heijn-logo op zijn gezicht getatoeërd. Carl Adams heeft goede herinneringen aan de Zaanse supermarktketen, van zijn tijd in Nederland naar eigen zeggen.
Hij heeft zoveel goede herinneringen aan het Albert Heijn logo, dat hij heeft besloten om het logo op zijn gezicht te laten tatoeëren!
Dat zouden wij niet snel doen… we horen wel eens van logo’s van merken op een lichaamsdeel – het logo van een dj op een arm om levenslang gratis naar binnen te komen bij feestjes of festivals, of een ander logo, maar een Albert Heijn logo in het gezicht? Het heeft ook wel wat!
Adams is zelf tattoo artist en kent daarmee veel andere tattoo artists in de branche, van een vriend krijg hij een telefoontje, of hij een gratis tattoo op zijn gezicht wilde. En dat wilde hij wel!
Toen hij nadacht welke tattoo hij zou willen, was het enige antwoord; de Albert Heijn – die supermarkt ziet er namelijk mooier uit dan elke supermarkt in Amerika. En daar zijn we het zeker wél mee eens!

Het blijft niet bij het Albert Heijn logo alleen…

Adams is niet van plan het hierbij te laten. Hij heeft plannen om video’s en muziek te maken over de Albert Heijn. Op de vraag of hij er iets voor terug wilt, zegt hij ‘nee, misschien wat stroopwafels, haha.’

De Albert Heijn laat weten dat ze dat verzoek kunnen honoreren. Stroopwafels in ruil voor een tattoo op je gezicht, ons niet gezien!

Ook deze video van De Ideale Wereld is mooi 😉

Geef een reactie