Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Peiling voor favoriete presidentskandidaten logo’s

Binnenkort staan de verkiezingen weer voor de deur in de VS. Nu zijn er een hele hoop kandidaten die een logo laten ontwerpen om zo te zorgen voor betrokkenheid met het volk. Uit een recente peiling blijkt dat deze logo’s ontzettend belangrijk zijn. Wij laten je vandaag zien wat de favoriete presidentskandidaten logo’s van de Amerikanen zijn.

De peiling onder Amerikanen

Volgens een nieuwe peiling is het hoofd van Bernie Sanders het favoriete logo van Amerika onder alle presidentskandidaten. De mensen vonden het het meest dynamische en kenmerkende logo.

Komisch: één persoon vroeg: “Waarom is het een headshot van Elton John?”. De peiling werd uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau in opdracht van promotioneel productbedrijf Crestline. Het onderzocht 1.250 kiezers van over heel de V.S., die werden opgedragen om hun persoonlijke gevoel opzij te zetten en alle huidige emblemen op een schaal van 1 tot 10 te schatten. De scores van Democraten, Republikeinen, en de onafhankelijken werden hierdoor in kaart gebracht. Bernie Sanders en Joe Biden hebben een plekje in de top vier weten te bereiken met een stevige marge ten opzichte van de andere kandidaten. Een ander logo wat zeer populair is, is die van Tulsi Gabbard. Het lijkt er half op dat ze zich kandidaat stelt voor het presidentschap, echter is het maar de vraag of zij de stemmen weet te behalen.

De versie van Warren’s logo op haar mint “Liberty Green” achtergrond scoort het laagst bij beide partijen, met een gemiddelde van 3,89. “Dit embleem is uiterst saai en overdreven minimalistisch,” zei een 28 jarige Democratische stemmer uit Pennsylvania. Warren maakte een gewaagde keuze door rood en blauw te vermijden, misschien is dit wat haar de nek om doet. Het logo van Trump krijgt een 7.89 van Republikeinse kiezers en een 5.21 van Democraten. Houdt er rekening mee dat de politieke vooroordelen hier misschien toch wel een rolletje zullen spelen. Het is natuurlijk ontzettend leuk om te zien hoe de opvattingen over logo’s aan de ene kant hetzelfde kunnen zijn, en aan de andere kant compleet uit elkaar kunnen liggen.

Geef een antwoord