Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Webdesign logo laten ontwerpen: waar begin je?

Als webdesignbureau wil je creativiteit uitstralen. Potentiële klanten moeten direct het idee krijgen, dat jij ze aan een uniek en passend webdesign kan helpen! Het laten ontwerpen van een bijpassend webdesign logo is om deze reden essentieel. In het webdesignbureau logo kun je deze creativiteit terug laten komen. Niet alleen om je vaardigheden en mogelijkheden aan potentiële klanten te tonen. Ook om bij te dragen aan de naamsbekendheid van je organisatie. Klanten hebben gemiddeld zeven contactmomenten met een bedrijf nodig, alvorens zij overgaan tot het afnemen van producten of diensten. Een duidelijk herkenbaar logo die blijft hangen draagt hier sterk aan bij!

Logo laten ontwerpen? Logolove!

Begin met een schets van je webdesignbureau logo

Een eerste stap bij een webdesign logo laten ontwerpen is het creëren van een schets. In deze schets kun je alle details opnemen, die je ook in het uiteindelijke logo terug wilt laten komen. Blijkt het logo toch te druk te worden? In dat geval kun je op een later moment details schrappen. Te veel details maakt een logo niet alleen druk, maar vaak ook onleesbaar.

Kies tussen een logo met en zonder symbool

Op basis van je eerste schets of voorbeelden van andere webdesign logo’s kun je kiezen tussen een logo met of zonder symbool. Het gebruik van een symbool lijkt vaak aantrekkelijk. Toch is dit niet altijd aan te raden! Met een symbool wordt een logo al snel generiek. Een ander webdesign bureau maakt mogelijk ook gebruik van het symbool van een kwast, een website of een wereldbol.

Hulp bij een webdesign logo laten ontwerpen

Vind je het lastig om een webdesign logo te ontwerpen? Wij helpen je hier graag bij! Op basis van je persoonlijke wensen en voorkeuren maken we een eerste ontwerp. Vervolgens heb je alle gelegenheid om hier feedback op te geven, zodat het tweede ontwerp nog beter bij je webdesignbureau past!

Geef een antwoord