Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Waarom logo’s op jouw kantoorartikelen goed werkt

Als bedrijf wil je een professionele uitstraling hebben. Het is daarom verstandig om het logo van je organisatie op kantoorartikelen te laten drukken. Wanneer een zakenpartner je bedrijf bezoekt, drinkt deze koffie of thee uit een passende mok. Ook draagt het gebruik van bedrukte kantoorartikelen bij aan de naamsbekendheid van je organisatie. Denk aan de bedrukte pennen en rolletje pepermunt, die vaak op een beurs worden uitgedeeld aan bezoekers. Ook wanneer een zakenpartner een notitie wenst te maken, kun je hem of haar een bedrukte pen lenen. De kans is groot dat deze pen ergens op het kantoor van de zakenpartner blijft rondzwerven. Zo zien steeds meer mensen je bedrijfsnaam. Logo laten ontwerpen? Logolove!

Geef medewerkers het gevoel ergens bij te horen

Niet alleen voor consumenten is het prettig om ergens bij te horen. Dat geldt ook voor medewerkers van organisaties! Door een vaste huisstijl aan te houden, zullen zij dit idee steeds sterk ervaren. Geef ze niet alleen een mok met het logo van je bedrijf, maar ook pennen, kladblokken, briefpapier, enzovoorts. Het creëert het gevoel van saamhorigheid binnen je organisatie.

Bedrukte kantoorartikelen maken je onderscheiden

Ook zorgt het bedrukken van kantoorartikelen ervoor, dat je jezelf onderscheidt van concurrenten. Veel andere partijen zullen met neutrale pennen, mokken en documenten werken. Door voor bedrukte kantoorartikelen te kiezen maak je direct een professionelere indruk op klanten! Voor welke bedrukte kantoorartikelen heb jij al gekozen binnen je bedrijfspand?

Het toont dat je staat voor kwaliteit

Tot slot laat het bedrukken van kantoorartikelen zien dat je voor een hoge kwaliteit staat. Geen goedkope pennen, maar pennen met het logo van je bedrijf! Ook dit draagt bij aan het achterlaten van een professionele uitstraling op klanten en medewerkers.

Tip: zorg dat je een uniek logo hebt laten ontwikkelen, voordat je kantoorartikelen laat bedrukken.

Geef een antwoord