Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Welke kleur kies je voor jouw huisstijl?

Je weet ongetwijfeld dat kleuren grote invloed hebben op hoe men de identiteit, het merk en jouw website ervaart. Een huisstijl draagt bij aan een positieve klantervaring. Let op dat je de huisstijl overal laat terugkomen. Dit is essentieel. Je kunt niet op de website een combi van rood en wit gebruiken, en op social media ineens switchen naar zwart met groen. Het gebruik van kleur bepaalt voor een groot deel hoe men jouw merk ziet. Wil je ook een huisstijl of logo ontwerpen dat perfect past bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Spelen kleuren een grote rol?

Ja! Er is een groot onderscheid te maken tussen kleuren. Gebruik ze om de identiteit van jouw merk te vergroten en om jouw ideale doelgroep aan te trekken. Een goed logo ontwerp geeft de essentie en het gevoel van jouw merk weer. Zo ook een huisstijl. Vraag jezelf af:

  • Welke kleur er bij jouw identiteit past.
  • Wat je wilt uitstralen met jouw bedrijf.
  • Welke kernwaarden het beste worden uitgelicht met welke kleur.

Waar staan de verschillende kleuren voor?

Roze: liefde, vertrouwen en vrede – dit herken je ongetwijfeld terug in de website en merkidentiteit van LogoLov!

Zwart: stijl, klasse, kwaliteit.

Wit: zuiver, innovatief, positief.

Blauw: veiligheid, betrouwbaarheid, stabiliteit.

Rood: passie, leiderschap, warmte.

Geel: zomer, hoop, vriendelijkheid

Groen: groei en duurzaamheid

De perfecte kleuren voor jouw unieke website!

Je zult vaak zien dat logo’s bestaan uit twee kleuren. Een combinatie van zwart en wit, een combinatie van wit en een andere kleur, of een combinatie van zwart en een andere kleur.

Twijfel je nog over jouw logo of huisstijl? Geen probleem… je bent echt niet de enige! Wij helpen je graag bij het uitdenken van een geschikte huisstijl en logo. Neem gerust contact met ons op!

 

Geef een reactie