Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Nieuwe huisstijl en logo voor fonQ

Het fonQ logo heeft een nieuw tintje gekregen! “Net als de blauwe kleur die plaatst heeft gemaakt voor een warme tint”, zo laat fonQ weten. De webshop gaat de nieuwe huisstijl langzaam maar zeker verder uitbreiden. De website van het bedrijf is inmiddels al oranje gekleurd, en ook buiten is de nieuwe huisstijl al te bewonderen. In het kader van het paasweekend had fonQ meerdere abri’s op verschillende woonboulevards geplaatst met het nieuwe fonQ-logo en kleur. Wil jij ook een logo laten ontwerpen dat bij jou of jouw bedrijf past? Neem dan gerust contact met ons op!

FonQ rebranding

Een woordvoerder van fonQ vertelt dat fonQ ervoor heeft gekozen om niet alles in één keer groots aan te passen maar om het proces in fases te laten verlopen. Vóór september hopen ze klaar te zijn met alle aanpassingen.

De nieuwe huisstijl maakt deel uit van de rebranding van fonQ – de gewijzigde propositie zorgde voor de roep om een nieuwe huisstijl.

Daarmee komt er eindelijk een einde aan het bekende en vertrouwede blauwe logo van de woonwebwinkel. Een aantal jaren geleden lanceerde fonQ nog een vernieuwde .nl-website. Toentertijd werden de voormalige webwinkel en de mobiele site samengebracht tot één platform.

Specialistische marktplaats

Afgelopen jaar lanceerde fonQ nog een specialistische marktplaats, waarmee het volgens fonQ zelf hartstikke goed gaat. Volgens haar is er veel interesse vanuit de markt. Ze werken bij fonQ nog steeds op invitation only basis. Een gesloten marktplaatsmodel. Keer op keer worden er bepalende merken toegevoegd. Goed om te horen fonQ! Ga zo door!

Geef een antwoord