Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Belgische fan tatoeëert logo van dj… en mag voor altijd gratis feesten

De Belgische Saidjah Verhelst is een enorme fan van Dj Lebawski uit Gent, hoe wij dat weten? Hij liet het logo van de DJ op zijn arm tatoeëren. Saidjah lijkt wel gek, maar… hij mag vanaf nu voor altijd gratis naar binnen op feestjes waar zijn favoriete dj draait. Een ding is zeker: het logo is hierdoor een stuk bekender geworden! Ben jij ook zo’n grote fan van een DJ, een artiest of een kunstenaar en wil je een logo laten ontwerpen om jouw waardering te laten blijken? Denk er wel twee keer over na voordat je tot actie overgaat… aan de andere kant, waarom ook niet! Mocht je écht willen? Neem dan gerust contact met ons op – wij helpen je graag bij het ontwerpen van een logo dat bij jou of jouw bedrijf past.

Diegenen die er vroeg bij waren, betaalden voor het openlucht feestje Moonday in Gent nog niet eens €5. “Zelfs daar kun je nog op besparen” moet Saidjah Verhelst gedacht hebben toen hij een tattoo liet zetten van het logo van organisator en DJ Lebawski, door zijn (te) gekke actie mocht hij gratis naar binnen.

Dj Lebawski zelf vindt het allemaal wel heel grappig. Hij vindt het vooral erg wijs dat mensen dit ook echt doen! Een logo laten tatoeëren is niet niks – je zit er voor altijd aan vast. En je moet wel écht een hele grote fan zijn, wil j een logo van een merk, een logo van een artiest of een logo van een sportclub op je lijf laten tatoeëren. Voor de naamsbekendheid is het sowieso een goed idee – er zullen ongetwijfeld duizenden mensen zijn die erover zullen lezen, die het een tof verhaal vinden of die er zelf ook aan denken om een logo op hun lijf te laten tatoeëren.

Is er sprake van een superfan?

Voor het geval je je afvraagt of er meer mensen zijn die er over nadenken? Inderdaad: Er zijn meer gegadigden die het logo van Dj Lebawski op hun lijf laten tatoeëren.

Denk jij er aan? Let wel op: de tattoo moet minstens drie centimeter groot zijn, en op een ‘relatief zichtbare’ plek gezet worden.

Geef een reactie