Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Keep Bermuda Beautiful Logo Design Contest

Keep Bermuda Beautiful [KBB] organiseert een Logo Design Wedstrijd voor de herlancering van hun Adopt-a-Spot programma, waarbij de winnaar een ‘Staycation’ pakket ontvangt van een lokaal hotel.

De organisatie nodigt logo ontwerpers uit om een uniek nieuw logo te creëren. De wedstrijd staat open voor zowel professionele als amateur lokale grafische ontwerpers.

Anne Hyde, uitvoerend directeur van KBB, legt uit: “Ons Adopt-a-Spot programma is ontworpen om leden van de gemeenschap aan te moedigen om een locatie te “adopteren” en zich te verbinden tot het uitvoeren van periodieke schoonmaakbeurten om te helpen ons eiland zwerfvuil vrij te houden. Gekozen locaties kunnen overal op het eiland zijn, zoals een park, openbaar strand, een deel van het Spoorwegtraject of een buurtstraat. KBB zal haar hoofdlogo van de groene ‘opgeruimde man’ behouden, maar we willen onze Adopt-a-Spot een nieuwe look geven. We willen lokale grafische ontwerpers uitnodigen om ons te helpen het programma nieuw leven in te blazen door een nieuw logo te ontwerpen, specifiek voor dit programma, dat de unieke schoonheid van Bermuda echt vastlegt en vertegenwoordigt”.

De logo ontwerpers die meedoen aan de logo ontwerp wedstrijd worden aangemoedigd om “Bermuda-kleuren” op te nemen. Vijf ontwerpen worden voorgedragen voor een publieke stemming en de winnaar die de meeste stemmen krijgt, wordt op vrijdag 21 augustus 2020 bekend gemaakt.

Bij LogoLove zijn we benieuwd!

Geef een reactie