Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Call of Duty franchise onthult nieuwe teamnaam en logo

De Call of Duty franchise in New York City heeft geopenbaard dat zij voortaan de officiële naam ‘New York Subliners’ zullen hanteren. Daarnaast hebben ze een aankondiging gemaakt van hun nieuwe logo en branding voorafgaand aan het 2020 CoD League seizoen. Het is nog niet helemaal bekend waar ze de focus op hebben gelegd bij het logo ontwerp, maar hier zullen we snel genoeg achter komen.

Nieuwe aankondigingen bij Call of Duty

Met het nieuwe seizoen voor Call of Duty’s nieuwe franchise-based league voor 2020 zijn de 12 organisaties die lid zijn, begonnen met het maken van belangrijke aankondigingen over dingen zoals roosters, personeel en officiële branding. Het laatste lid wat dit heeft gedaan is de ANDBOX NYC franchise, zij hebben gesloten om de naam New York Subliners te dragen vanaf 21 oktober. Hun belangrijkste kleurenschema is geel en donker marineblauw, en hun logo bestaat uit twee cirkels, een groter rondje en een kleinere. Hiervan is twee kwart afgesneden en vergroot, waardoor een off-center effect wordt gecreëerd. De officiële branding voor het New York Subliners Call of Duty League team. De naam is geïnspireerd op het iconische metrosysteem van de stad, dat een van de grootste en meest uitgestrekte ter wereld is en dat een prominente plaats inneemt in de nieuwe aankondigingsvideo over het project.

Waarom ze hebben besloten om op dit moment de veranderingen door te voeren is niet bekend. De kans is groot dat het te maken heeft met het nieuwe deel van Call of Duty. De kans is groot dat er nog meer zit aan te komen voor de franchise achter dit bekende spel. Wij zouden je dan ook zeker aanraden om de blog in de gaten te houden voor verdere ontwikkelingen, zo blijf je altijd op de hoogte van logo’s en huisstijlen!

Geef een antwoord