Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Logo als onderdeel van een merkidentiteit

Logo als onderdeel van een merkidentiteit

Leren hoe je een goede merkidentiteit maakt kost tijd. Daarom geeft LogoLove je tips voor het creëren van een goede merkidentiteit, met als één van de onderdelen: jouw nieuwe logo.

Als je eenmaal een vaste leidraad hebt voor hoe je je bedrijf zult presenteren, wordt het veel gemakkelijker om consequent te zijn en je boodschap kracht bij te zetten. Het creëren van een stevige identiteit brengt veel voordelen met zich mee. Tot de voordelen behoren omzetgroei, klantenbinding, en meer.

Meer dan 60% van de merken gelooft zelfs dat het hebben van een consistent imago een vitaal onderdeel is van het genereren van leads en het binden van klanten. Zie merkidentiteit als het gezicht van je bedrijfswaarden en bedrijfsdoelen. Je kunt er een duidelijk imago mee opbouwen, zelfs als je in een verzadigde markt thuishoort.

Bouw je hele merk, niet alleen het perfecte logo

Er komt veel meer kijken bij het opstarten van een succesvolle zaak dan een fabuleus logo – maar ervoor zorgen dat je dat logo aan het werk zet is nog steeds van cruciaal belang. Bij LogoLove zorgen we ervoor dat je, zodra je je nieuwe logo hebt gemaakt, niet de kans voorbij laat gaan om visitekaartjes, foto’s voor sociale media, banners en omslagen van een merk te voorzien – allemaal gemakkelijk aan te passen met onze suite van ontwerp-editors. Je kunt je nieuwe logo ook op briefpapier zetten, waaronder enveloppen en briefpapier.

De stijl van jouw merk

Marketing materiaal zoals het ontwerp van webpagina’s, brochures, nieuwsbrieven, enz. moeten gelijkenis vertonen met de algemene stijl van je merk. Je visuele stijl signaleert het publiek het onderscheid van je merk van andere concurrentie. Bepaal of je merk in het teken gaat staan van minimalisme, modernisme, retro, of andere. Je sjablonen voor merkactiva en ondersteunende afbeeldingen moeten altijd de stijl dragen die je kiest. Houd in gedachten dat consistentie van cruciaal belang is.

Maak meteen een logo waar je van zult houden.

Of je nu een beauty logo nodig hebt, een logo voor je makelaardij of zelfs een logo voor je nieuwe startup, wij helpen je duizenden logo ontwerpen te genereren in seconden.

 

 

 

Geef een antwoord