Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Aston Martin zal in 2021 een nieuw logo en nieuwe kleding introduceren

Aston Martin zal in 2021 een nieuw logo en nieuwe kleding introduceren

Op 1 januari 2021 beleefde het Racing Point-team een ​​echte transformatie. Om middernacht, toen Groot-Brittannië het nieuwe jaar aan het inluiden was, werden de kanalen van het team grondig veranderd. Het roze Racing Point is nu officieel vervangen door het groene logo met Aston Martin.

Force India verkeerde in 2018 in ernstige problemen. De voormalige baas van het team, Vijay Mallya, kan het zich niet langer veroorloven het bedrijf te laten groeien en had geen andere keuze dan het team te verkopen. Uiteindelijk verwierf Lawrence Stroll het team in zeer korte tijd, waardoor de banen behouden bleven en het team werd beschermd van de ondergang. Al snel werd duidelijk dat Stroll ambitieuze plannen had met het team en hij wilde niet op kosten besparen om het succesvol te maken. Sindsdien heeft de Canadees zwaar geïnvesteerd en de aandacht van Aston Martin getrokken. Hij haalde de autofabrikant over om het Red Bull Racing Team achter zich te laten en terug te keren op de grid.

Aston Martin en volgend seizoen

Vanaf volgend seizoen keert Aston Martin terug in de wedstrijd als fabrieksteam. Het is een bijzonder moment voor autofabrikanten en sponsors: het is 61 jaar geleden dat Aston Martin op de lijst stond. Op dat moment had de formatie slechts aan 6 wedstrijden deelgenomen en nog niet gescoord. In het komende seizoen zien de zaken er echter veel beter uit. Het team heeft de afgelopen seizoenen aanzienlijke vooruitgang geboekt en heeft in 2020 vele malen op het podium gestaan ​​en zelfs één race gewonnen. Het team heeft viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel (Sebastian Vettel) zo ver gekregen om zich aan te sluiten, hij zal naast Lance Stroll staan.

Op 1 januari, om middernacht in het VK, voltooide het team de overgang naar Aston Martin. Alle kanalen zijn nu ‘British Racing Green’. Het team deelde ook een video die een prachtig groen en geel uniform liet zien. We zullen echter een maand moeten wachten om deze auto eindelijk te onthullen.

Geef een reactie