Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Shanghai Disney verlicht nieuwjaar met show

Shanghai Disney verlicht nieuwjaar met show

Shanghai Disney Resort verwelkomde het nieuwe jaar met een feestelijke nachtshow op donderdag inclusief speciaal vuurwerk en onthulde ook officieel een speciaal logo ter ere van de vijfde verjaardag van het park.

Tijdens het spectaculaire vuurwerk verlichtte de nachtelijke hemel van Shanghai in de vorm van een gigantische “2021”. Mickey Mouse en Minnie Mouse wensten toen iedereen een gelukkig nieuwjaar vol verrassingen.

Het debuut van het logo, dat ‘s werelds grootste Disney-kasteel verlichtte, markeerde het begin van het mijlpaaljaar van het vijfde jubileumjaar van het resort, aldus het bedrijf.

Het logo, met het iconische Enchanted Storybook Castle van Shanghai Disneyland, afgetekend tegen een felgekleurd nummer vijf, hintte ook naar de vele vieringen en verrassingen die de gasten te wachten staan, nu het resort begint af te tellen naar de vijfde verjaardag van de opening in juni 2016.

Shanghai Disneyland

Shanghai Disneyland is geopend in 2016. Het thema van het park richt zich op de fantasie van mensen. Het gaat ook in op romantiek en avontuur. Volgens Disney zelf is het park ‘authentiek Disney, duidelijk Chinees’. Bob Iger heeft het park in 2016 ingeleid, en de tekst die toen gesproken is staat in een standaard aan het eind van Mickey Avenue. Deze toewijding gaat als volgt:

“Welkom aan iedereen die naar deze gelukkige plek komt. Shanghai Disneyland is jouw land. Hier vertrek je vandaag en ontdek je fantasierijke werelden van fantasie, romantiek en avontuur die de magische dromen in ons allemaal doen ontbranden. Shanghai Disneyland is authentiek Disney en duidelijk Chinees. Het is gemaakt voor iedereen en brengt tijdloze personages en verhalen tot leven op een magische plek die een bron van vreugde, inspiratie en herinneringen zal zijn voor toekomstige generaties. – Robert A.Iger, voorzitter en Chief Exectutive Officer, The Walt Disney Company, gewijd op 16 juni 2016”

Geef een reactie