Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

WISA lanceert nieuw logo

WISA lanceert nieuw logo

De Women in Sports Association (WISA) heeft vandaag een nieuw logo gelanceerd.

Madam Gloria Commodore, uitvoerend directeur van WISA zei dat het logo helder en kleurrijk is en wenste alle sportvrouwen een helder en kleurrijk seizoen.

Ze deed een beroep op het grote publiek om het WISA chartities fund te steunen en te doneren. Zonder de steun van anderen en hun donaties kunnen non-profit bedrijven als deze niet blijven bestaan.

Ze hoopte dat de gecombineerde WISA Awards van 2020/2021 in de loop van het jaar zullen uitkomen. WISA eert al zes jaar gerenommeerde sportvrouwen in Ghana.

Voorbeelden van vrouwen die ze vieren zijn bijvoorbeeld Naomi Osaka, die onlangs haar 4e Grand Slam en haar 2e Australie Open titel ontving. Ze versloeg Jennifer Brady van de Verenigde Staten in 2 sets.

Ze bedankte de media voor het steunen van WISA-activiteiten. Zonder de steun van de media zouden ze niet kunnen doen wat ze nu doen. Het is voor non-profit bedrijven als deze erg belangrijk dat ze alle steun krijgen die ze kunnen vinden zodat ze kunnen blijven doet wat ze willen om vrouwen in de sport te blijven ondersteunen.

WISA

De Women in Sports Association streeft er al jaren naar om vrouwen in de sport bij elkaar te brengen door hun prestaties te belonen. Het is een niet-gouvernementele organisatie (een NGO) die gevestigd is in Ghana. Onlangs hebben ze hun vijf jarig jubileum groots gevierd in het Accra Sports Stadium in Accra, de hoofdstad van Ghana. Dit stadion wordt voornamelijk gebruikt voor voetbal – en rugbywedstrijden.

De ceremonie viel samen met de derde prijsuitreiking en trok veel vrouwelijke sportpersoonlijkheden, waaronder de president van de WOSPAG, Madam Joyce Mahama en Madam Elizabeth King van de Ghana Hockey Association. Nii Adote Dzata 1, de voorzitter van de Ghana Kickboxing Association, overhandigde een speciale verjaardagskaart aan Madam Gloria Commodore.

Geef een reactie