Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

De populaire televisieserie Star Trek krijgt een nieuw logo

Én rebranding. Star Trek heeft een herdesign gekregen, met als doel de volgende generatie te enthousiasmeren, en dat doen de makers van Star Trek in de vorm van een CGI-animatieserie met de titel Star Trek: Prodigy. Volgend jaar wordt de show (gericht op kinderen) aangekondigd.

En dat kan natuurlijk niet zonder gloednieuw Star Trek logo!

Het nieuwe logo ontwerp is een logo ontwerp speciaal voor een nieuwe generatie Star Trek fans. Hoewel het logo de bekende Star Trek font behoudt, brengt de ‘Prodigy’ tekst de serie naar de toekomst met een kleurrijk, futuristisch ontwerp – perfect voor het aantrekken van een jonger publiek.

De nieuwe Star Trek logo’s zorgen bij de traditionele fans natuurlijk voor opwinding en een aantal sterke meningen. Op Twitter is de keuze van het logo natuurlijk al in twijfel getrokken.

De nieuwe serie wordt uitgebracht in 2021 en. In de nieuwe Star Trek episodes zal volgens Nickelodeon en CBS, een groep tieners een verlaten Starfleet schip ontdekken en gebruiken om te zoeken naar avontuur.

Bij LogoLove zijn we benieuwd naar de serie, maar vooral naar het logo ontwerp, én of het stand houdt. We vragen ons vooral af hoe lang het zal duren voordat er een nieuwe Star Trek-logo ontwerp bij komt!

 

Geef een reactie