Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Motorbendes en hun logo’s

Het is leuk om te zien dat een logo laten ontwerpen niet alleen een belangrijke stap is voor bedrijven, maar ook voor motorbendes. Het logo van de nieuwe motorclub MC Hardliners lijkt bijvoorbeeld wel heel erg op de Hells Angels qua logo. Meer hierover laten we je in dit artikel zien.

Spanning tussen de verschillende clubs

“We laten ons niet ontmoedigen door de overheid en gaan gewoon verder”, laat de oud-president weten over het oprichten van de nieuwe club. Het oprichten van de club zal er echter wel voor zorgen dat de motorclubs met elkaar in aanvaring komen.  Zoals je waarschijnlijk al wel weet is de groep Hells Angels aan te merken als een criminele organisatie. “Het is niet voor niets dat we de oprichting van de nieuwe MC nu bekendmaken. Vanwege de uitspraak en omdat het de tijd is waarop motorclubs weer meer de weg en de terrasjes op gaan.” Met deze nieuwe club hopen ze dan ook dat er nieuwe leden bij zullen komen, op zo’n manier kan de club als het ware een legale doorstart maken.

Het gaat ons met name om het nieuwe logo van de club. Dit lijkt namelijk wel erg veel op het originele logo van de Hells Angels. Dit is dan ook waar de spanning uit bestaat, het gebruiken van het logo laat meestal zien dat er oorlog binnen de club is. De kans is dan ook groot dat ze expres het logo hebben overgenomen om het Hells Angels wat moeilijker te maken.  De oprichter zelf zegt hier dit over: “Ik ga niets zeggen over de verhouding met de Angels. Het maakt mij ook niks uit wat iemand zegt over onze nieuwe club. We gaan het gewoon doen.”

Geef een reactie