Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Specialist in projectontwikkeling? Laat een logo ontwerpen!

Als specialist in projectontwikkeling wil je jezelf kunnen onderscheiden van concurrenten. Kies daarom voor een uniek en zelf ontworpen logo! Vaak is men geneigd om een logo met een online generator te ontwikkelen. Dit is goedkoop en daarbij een snelle oplossing. Verstandig is dit niet! Logo’s uit een dergelijke generator zijn vaak erg generiek. Het maakt dat je eigen logo sterk zal lijken op die van concurrenten. Laat een projectontwikkelingsbureau logo ontwerpen door onze creatievelingen. Het geeft je organisatie een eigen identiteit en draagt bij aan de merkbeleving onder klanten.

Een uniek logo voor je bedrijf laten ontwerpen

Een uniek logo laten ontwerpen omvat verschillende fases. Het kan raadzaam zijn om eerst een aantal schetsen op papier te maken. Dit maakt het makkelijker om je exacte wensen door te geven. Daarbij zie je sneller wat past en wat minder geschikt is voor je projectontwikkelingsorganisatie. Vervolgens maken wij een inventarisatie van je wensen en zetten deze om tot een digitaal logo. Heb je nog feedback? Geen probleem! We maken graag een tweede versie voor je. Zo komen we tot een logo die uniek is en naadloos aansluit op je persoonlijke voorkeuren.

Aandachtspunten bij het ontwerpen van logo’s

Het feit dat een logo uniek moet zijn is slechts een van de aandachtspunten bij het ontwerpen hiervan. Minstens zo belangrijk is het om een logo goed leesbaar te houden. Pas daarom op met het gebruik van onnodige details. Ook een sierlijk lettertype pakt vaak verkeerd uit. Zeker wanneer het logo iets wordt verkleind voor de website, zal dit een negatieve invloed hebben op de leesbaarheid ervan. Contrasterende kleuren kunnen helpen om je logo uniek te maken. Een te groot aantal kleuren zal echter een negatief effect hebben.

Wil je meer weten over het ontwerpen van een logo voor een projectontwikkelingsspecialist? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je er meer over kunnen vertellen.

Geef een antwoord