Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Het Hunkemöller logo nader bekeken

Uit welke elementen is het Hunkemöller logo opgebouwd? Welke aspecten vallen direct op, wanneer je dit logo te zien krijgt? In dit artikel zoomen we verder in op het logo, om je inspiratie te geven voor je eigen ontwerp. Het is hierbij de moeite waard om de verschillende vormen van het logo te bekijken. Zo bestaat er een Hunkemöller logo in de kleuren zwart en wit, maar ook een model met een roze kleur op een zwarte achtergrond. Beide logo’s hebben hun eigen unieke karakter, die goed past bij de lingerie die door het bedrijf verkocht wordt. Wat direct opvalt in dit logo: alle letters zijn klein. Er wordt geen hoofdletter gebruikt! Logo ontwerpen? Logolove!

Een roze Hunkemöller logo op een zwarte achtergrond

De kleur roze wordt vaak geassocieerd met liefde, passie en vrouwelijkheid. Het zijn kenmerken die passen bij de lingerie van Hunkemöller. Daarbij is roze de lievelingskleur van veel meiden en jonge dames. Een groep die een belangrijk aandeel heeft in de doelgroep van het bedrijf. Oudere vrouwen kiezen vaak immers voor andere lingeriemerken. Daarbij valt het strikje op, die ook op veel van de lingerie zelf gebruikt wordt. Dit strikje is op een hele leuke manier verwerkt boven de ‘O’ in Hunkemöller.

Hunkemöller logo in zwart met witte kleur

Naast het logo met een roze kleur tegen de zwarte achtergrond, heeft Hunkemöller een logo met zwart en wit. Deze kleurencombinatie staat voor luxe, betrouwbaarheid en herinneringen aan vroeger. Met name de associatie met luxe past goed bij de producten die Hunkemöller aanbiedt. Lingerie van het bedrijf is immers bepaald niet goedkoop in vergelijking met diverse andere aanbieders. Kijk ook nog eens naar het lettertype waarmee de bedrijfsnaam geschreven is. Het lettertype is simplistisch, wat het een luxe tintje geeft.

Wil je kenmerken uit het Hunkemöller logo in je eigen ontwerp gebruiken? Wij helpen je graag bij de realisatie hiervan.

Geef een antwoord