Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

3 manieren om je business card uniek te maken

Het gebruik van visitekaartjes of business cards was voorheen gebruikelijker, dan dat dit tegenwoordig is. Steeds vaker delen mensen hun contactgegevens digitaal. Dit betekent overigens niet, dat het design van een business card niet van pas komt. Je kunt dit immers ook gebruiken als handtekening in een mail, als een digitaal visitekaartje, enzovoorts. In dit artikel zoomen we in op drie manieren om je business card uniek te maken ten opzichte van die van anderen. Nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Logolove!

#1: kies voor een business card met foto

Een van de manieren om het visitekaartje uniek te maken, is het gebruik van een foto. Kies bijvoorbeeld voor de foto die je ook op LinkedIn gebruikt! Zo ben je direct herkenbaar, wanneer mensen je op een later moment tegenkomen op LinkedIn of bijvoorbeeld de “Over ons”-pagina op je website. Het maakt dat anderen je sneller nog eens zullen contacteren.

#2: zorg voor een standaardformaat

Veel mensen hebben een speciaal hoesje, waarin zij de business cards van anderen verzamelen. Zorg dat je eigen visitekaartje ook dit standaardformaat heeft. Zo weet je zeker dat mensen het visitekaartje meenemen en deze niet zoek raakt. Het maakt de business card wellicht minder uniek, maar draagt wel bij aan je naamsbekendheid.

#3: laat de voor- en achterkant bedrukken

Vaak kiest men ervoor om slechts een zijde van de business card te laten bedrukken. Dit is zonde! Gebruik de ene kant voor het delen van je contactgegevens en de andere voor het delen van diensten en services. Zo weet iemand die je visitekaartje krijgt, direct waarvoor hij of zij je kan contacteren.

Wil je hulp bij het ontwerpen van een unieke business card? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je hierbij kunnen helpen. Samen zoeken we naar een visitekaartje die aansluit op jouw wensen.

Geef een antwoord