Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Tips bij een stukadoor logo laten ontwerpen

Wil je een stukadoor logo laten ontwerpen? Er zijn hierbij verschillende factoren om rekening mee te houden. Door hier vooraf over na te denken, weet je zeker dat het uiteindelijke logo op je wensen aansluit. Welke kleuren wil je in het stukadoor logo terug laten komen? Welk lettertype past het beste bij je stukadoorsbedrijf? Enzovoorts. In dit artikel geven we verschillende tips, die helpen bij het ontwerpen van het stukadoor logo.

Tip 1: wees creatief, maar let op het aantal details

Bij een logo laten ontwerpen is het allereerst belangrijk om een te generiek logo te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je bedrijf in combinatie met het symbool van een kwast. Het is de basis van een logo die veel andere stukadoorsbedrijven gebruiken. Geef je logo een eigen tint door hier bijvoorbeeld verschillende kleuren in te verwerken.

Tip 2: zorg dat je logo herkenbaar is

Consumenten hebben vaak meerdere contactmomenten nodig, voordat zij een dienst of product afnemen. Het is daarom belangrijk, dat het logo duidelijk herkenbaar is. Als een potentiële klant het logo een tweede keer tegenkomt, moet deze direct herkend worden. Het draagt bij aan de naamsbekendheid van je stukadoorsbedrijf.

Het kan slim zijn om vooraf een aantal logo’s van bekende bedrijven op te zoeken. Een bedrijf als Nike of Hyundai valt op zonder een logo te gebruiken, dat vertelt wat het bedrijf aanbiedt.

Tip 3: besteed het ontwerp van een stukadoor logo uit

Zelf een stukadoor logo ontwerpen is vaak erg lastig. Om verzekerd te zijn van een uniek en passend logo, is het slim om hier hulp bij in te schakelen. Wij bieden je deze hulp graag! Na een inventarisatie van je wensen komen we tot een eerste ontwerp. Vervolgens bieden we je alle gelegenheid om feedback te geven. Deze feedback gebruiken we om tot een tweede stukadoor logo te komen.

Geef een antwoord