Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Het nut van een vastgoed logo laten ontwerpen

Vaak wordt het nut van een vastgoed logo laten ontwerpen onderschat door bedrijfsleiders. Dit is niet voor niets! Zij leggen de focus immers voornamelijk op de geboden service, de tarieven van hun diensten, enzovoorts. Toch is het van groot belang, om voldoende aandacht te besteden aan de huisstijl van je organisatie. Het logo is hiervan een belangrijk onderdeel. Door voor een uniek logo te kiezen, vergroot je de naamsbekendheid van je organisatie. Daarbij zullen mensen een uniek logo sneller en langer blijven herinneren, dan een generiek ontwikkeld logo. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van het symbool van een huis met de naam van je bedrijf.

Bouw aan een grotere naamsbekendheid

Een logo helpt je niet alleen te bouwen aan een grotere naamsbekendheid. Denk ook aan het feit dat een logo bijdraagt aan de professionaliteit van je organisatie. Een uniek logo overtuigt consumenten, dat zij met een serieuze partij te maken hebben. Zeker bij vastgoedbedrijven is dit erg belangrijk! Klanten moet ervan verzekerd zijn, dat ze op je bedrijf kunnen bouwen. Wist je dat een groot aantal klanten op internet zoekt naar vastgoedbedrijven? Hierbij wordt onder meer gekeken naar de website van het bedrijf, pagina’s op sociale media, enzovoorts.

Aandachtspunten bij een vastgoed logo laten ontwerpen

Bij een vastgoed logo laten ontwerpen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Welke kleuren laat je bijvoorbeeld terugkeren in het logo? Gebruik je een symbool in het logo, of ga je voor een hoofdletter aan het begin van je bedrijfsnaam? Ook kun je een symbool in de tekst verwerken. Gebruik het symbool van een huis bijvoorbeeld als stip op de ‘I’ of ‘J’. Bovenal moet het vastgoed logo duidelijk leesbaar zijn en betrouwbaarheid uitstralen.

Kies voor hulp bij het ontwerp van je vastgoed logo! Onze ontwerpers hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van logo’s.

Geef een antwoord