Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Het Black Widow logo is uitgelekt!

Als we naar de toekomst van het Marvel Cinematic Universe kijken, is het toch wel ironisch dat de volgende film die op de planning staat een prequel is die zich afspeelt in het verleden. Black Widow, stiekem toch wel de favoriete Avenger onder alle mannen, krijgt haar eigen solo film om wat meer uitleg mee te geven over het Marvel universum. Er wordt gezegd dat de film een hele hoop duidelijk zal maken, ook al speelt het zich af in het verleden. Voor ons LogoLovers nog belangrijker: wij hebben een blik kunnen werpen op het officiële logo van de film! Wil ook jij een logo ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Het Black Widow logo is typisch Marvel

Het is eenvoudig en to the point, maar toch past het bij de KGB-moordenaar die S.H.I.E.L.D agent werd. Natuurlijk is er een kans dat dit logo nog niet af is, misschien wordt het nog wel aangepast of wellicht komt er een heel ander logo. Wij zijn in ieder geval voorstander van het logo, stiekem hopen we dan ook dat dit het daadwerkelijke logo is van de film! Dit logo past namelijk perfect bij het karakter van Black Widow. De grote witte letters passen goed bij de rest van de Marvel films. Neem maar eens een kijkje bij de covers van Iron Man en Spiderman, ook deze films zijn allemaal voorzien van grote blokletters. Dit in combinatie met de rode kleur zorgt ervoor dat het zeker een logo is waar Marvel trots op mag zijn. Nu maar hopen dat het logo zo blijft en dat het niet wordt aangepast!

Een prequel film van Marvel

Voor de fans die nog steeds in de war zijn door de aparte aanpak van deze film, dit is altijd al zo gepland geweest. Volgens de director is het een goede manier om de achtergrond van bepaalde Avengers wat duidelijker te maken. Hij vroeg de fans in principe om Marvel te vertrouwen, want er is altijd wel een  soort prequel te vinden die het goed doet bij het grote publiek. We zullen het proberen! We zijn in ieder geval te spreken over het logo – nu eens kijken wat de film ons te bieden heeft!

Ben je benieuwd naar het logo? Kijk dan HIER!

Geef een reactie