Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

30e verjaardag: Disney’s Hollywood Studios krijgt een nieuw logo

Of je het wil toegeven of niet, jong, oud, jongen, meisje, man of vrouw: iedereen houdt van Disney. Goed nieuws voor de Disney fans onder ons. Met een spetterende vuurwerkshow werd het nieuwe jaar ingeluid in Walt Disney World. Dit jaar was er een extra verassing om twaalf uur middernacht. Ter ere van alweer de 30e verjaardag van Disney’s Hollywood Studios lanceerde Disney een nieuw logo tijdens de jaarwisseling.

Mickey en Minnie logo

Het is niet de eerste keer dat Walt Disney World ter ere van een jubileum een nieuw logo ontwerpt. In het verleden is het ook meerdere keren toegepast. Het logo van deze verjaardag kenmerkt zich door dé iconen van Walt Disney: Mickey en Minnie, getekend op de oude manier. Mickey en Minnie zijn niet de enige personages die op het nieuwe logo komen te staan. Op verschillende plekken in Walt Disney World in Orlando is het logo terug te zien met andere tekenfiguren, zoals bijvoorbeeld Donald & Katrien Duck en Goofy en Pluto. Deze logo’s worden komende werken gelanceerd. Wij zijn benieuwd!

Meer veranderingen dan alleen het logo

Disney’s Hollywood Studio’s heeft nog meer op de planning staan voor 2019. Het wordt een spectaculair jaar voor Walt Disney World. Er komt een nieuwe show in mei Wonderful World of Animation, Mickey en Minnie krijgen een nieuwe achtbaan op hun naam, Toy Story Land  gaat open, een enorme kabelbaan genaamd de Disney Skyliner wordt gebouwd en de nieuwe attractie waar veel mensen naar hebben uitgekeken, Star Wars Galaxy’s Edge opent in de herfst van 2019. Er gaan ook geruchten dat er waarschijnlijk een nieuwe naam komt voor Walt Disney World. Of dat helemaal waar is en hoe het dan gaat heten, daar zijn de meningen over verdeeld.

Wat vind jij van het nieuwe logo van Disney’s Hollywood studio’s? Laat het ons weten in de reactie hieronder.

Fun Fact: Walt Disney World is net zo groot als heel San Francisco en twee keer zo groot als Manhattan. Het hele gebied meet tienduizend hectare. Slechts 35 procent daarvan is tot op heden ontwikkeld. Dit komt omdat Walt Disney World in een beschermt natuurgebied ligt.

Geef een reactie