Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Speciaal Kerst logo of unieke Kerst huisstijl?

Het is bijna zover, kerst! Ook op het Logolove kantoor staat de kerstboom al een tijdje, de pakjes worden binnenkort uitgepakt en al onze collega’s hebben er zin in! In de aanloop naar kerst zie je vaak dat bedrijven extra hun best doen. Zowel online als offline, zowel op hun website als op televisie. En zowel op logo gebied als op huisstijl gebied. Waar dat door komt? Omdat Kerst niet alleen een hele sfeervolle periode is, maar voor ondernemers ook vaak een drukke periode met extra omzet! Wij geven je 3 tips om te profiteren van kerst op de Logolove manier! Wil je zelf een kerst huisstijl of logo laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag.

Logolove Kersttip 1: Zorg dat jouw website Kerstproof is.

Een Kerstproof website met bijzondere kerstvisuals spreekt tijdens de Feestdagen erg aan. In de aanloop naar Kerst hebben we al te maken gehad met Black Friday. Dit betekent niet dat iedereen uitgeshopt is, integendeel! Het gaat goed met de economie en dat betekent dat er ook dit jaar weer genoeg wordt uitgegeven aan kerstcadeau’s, relatiegeschenken en kerstpakketten. Als jij jouw website omtovert tot een website die volledig kerstproof is, zorg je niet alleen voor een goed gevoel bij jouw bezoekers, ook zorgt een up-to-date website voor meer verkopen! Bedenk goed wat jij wilt doen met jouw huisstijl tijdens de Kerst. Kom je er niet uit of mis je net dat ene beetje inspiratie? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee voor een vet Kerst logo of een unieke Kerst huisstijl voor jouw website!

Logolove Kersttip 2: Advertenties die op het seizoen aansluiten.

Het is overigens niet alleen van belang dat jouw website aansluit op het seizoen, wat dacht je van advertenties op externe kanalen? Overal waar je kijkt en luistert, de advertentieboodschappen zijn vrijwel allemaal kerst gerelateerd! Televisie, radio en vooral online kun je er niet omheen! Extra goed idee: zorg in de week/weken vóór Kerst voor op maat gemaakte Kerstadvertenties met een kortingscode. Visuals zijn hier belangrijk en korting slaat natuurlijk altijd aan!

Logolove Kersttip 3: Zorg ervoor dat ook jouw Social Media kanalen in de Kerstsfeer verkeren!

Als je tijdens Kerst aan de slag gaat met de huisstijl van jouw website en advertenties die aansluiten op jouw op het seizoen, mogen jouw sociale media kanalen niet ontbreken. Bij Logolove raken we altijd in de stemming van merken en bedrijven die veel aandacht besteden aan hun imago, vooral met Kerst!

Wat doe jij vóór en tijdens Kerst met jouw website, advertenties en sociale media kanalen? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie