Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Relatiegeschenken met logo

Een relatiegeschenk bestellen hoeft niet saai te zijn. Wees eerlijk: een mok of een paar sokken is niet echt bijzonder, een USB-stick ook niet. Een origineel relatiegeschenk bedenken is niet eenvoudig, en je bent niet de enige die het lastig vindt om relatiegeschenken te kopen voor zijn personeel of medewerkers! Wat dacht je van een relatiegeschenk laten bedrukken met logo? Dan heb je wel een logo nodig. Wil jij een logo laten ontwerpen? Neem dan contact op met LogoLove – wij helpen je graag bij jouw droomlogo!

Een relatiegeschenk laten bedrukken met logo

Kerst duurt niet lang meer en de meeste bedrijven bestellen hun relatiegeschenken ruim van te voren. Een flesje wijn, een mok of een USB stick. Zitten jouw medewerkers daar wel op te wachten?
Een relatiegeschenk hoeft niet saai te zijn! Veel bedrijven kiezen ervoor om medewerkers hun cadeau zelf uit te laten kiezen, maar uniformiteit is ook waardevol. Hieronder een aantal tips voor het perfecte relatiegeschenk met logo:

  • Een draadloze Bluetooth Speaker bedrukt met logo. Een goede speaker hoeft niet duur te zijn, vooral niet als je een leuke deal weet te sluiten met een fabrikant. Nog een optie: koptelefoon bedrukt met logo!
  • Kleding bedrukt met een logo kan heel tof zijn, een shirt met een klein logo op de borst of een shirt waarbij een persoonlijke boodschap op te vinden is per werknemer. Wedden dat jouw werknemers deze kerstcadeaus wél waarderen? Plan B: Een pet of trui bedrukt met het bedrijfslogo en een persoonlijke noot.
  • Een handig relatiegeschenk is ook altijd meer dan welkom. Een dopper, een sportcamera, een 3D pen, een Virtual Reality bril of een smart-watch. Ja deze cadeaus zijn allemaal met logo bedrukbaar!

Waarom relatiegeschenken?

Een relatiegeschenk bedrukt met logo en is niet zomaar een leuk cadeautje. Het zorgt voor een win-win situatie. De ontvanger is tevreden en de gever ook, het relatiegeschenk bedrukt met logo is herkenbaar en worden vaak ingezet voor meer naamsbekendheid. Originele relatiegeschenken met logo werken!

 

Geef een antwoord